CUSTOM pakket

Het Xionix CUSTOM pakket

Wanneer u één van onze standaardpakketten op het oog heeft, is de kans groot dat u toch nog specifieke wensen hebt. Dit is natuurlijk perfect mogelijk en wordt bij ons ook aangemoedigd. Wij streven namelijk naar specifieke oplossingen op maat van de klant. Daarom geeft deze pagina ook een overzicht van de bouwstenen en componenten die bij ons beschikbaar zijn.

Deze opsomming is echter niet uitsluitend. Hebt u nood aan een element dat niet voorkomt in onze bouwstenenlijst, contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie.

Noodzakelijke basisvoorzieningen

De noodzakelijke basisvoorzieningen hebt u nodig om uw site te hosten en bereikbaar te maken voor het publiek. Hierbij komt er over het algemeen een initiële activeringskost aan te pas en een jaarlijkse vergoeding.

Domeinnaam
Hierbij bent u enkel beperkt door de bestaande domeinnamen. De meest populaire voor nederlandstalige sites zijn echter .be, .net en .org.
Webruimte
Wij bieden zelf webruimte aan van 1GB tot 5GB. In dit geval wordt de site op onze servers gehost en onder ons beheer geplaatst. Indien meer webruimte is vereist wordt de site extern gehost.

Een website layout

Zonder een leuke en professionele website layout zou de site er maar triestig uitzien. Daarom hebt u bij ons de keuze uit verschillende layout types.

Basis
Een basis layout is een strakke opmaak voor uw site met niet te veel toeters en bellen.
Gepersonaliseerd
Een gepersonaliseerde layout is een op maat gemaakte layout die uiterst geschikt is voor websites die uzelf of uw hobby promoten. Een iets meer speelsere layout als het ware.
Professioneel
Een professionele layout is een op maat gemaakte layout in de trend van uw ander promotiemateriaal. Zo kunnen wij uw website, logo, visitekaartjes, enz. op eenzelfde lijn brengen.
Responsive
Een responsive layout maakt uw website op allerhande toestellen toegankelijk. Denk maar aan tablets, PC’s, smartphones, …

Pagina’s

Zonder pagina’s zou een website weinig betekenen.

Home pagina
Dit is de eerste pagina die uw bezoekers te zien krijgen. Dit is dan ook de pagina die zal zorgen of uw bezoekers blijven of vertrekken.
Contactpagina
In de meeste gevallen is een contactpagina noodzakelijk om bezoekers toe te laten op een snelle en eenvoudige manier met u contact op te nemen.
Fotogallerij
Een fotogallerij laat toe uw zaak, uw werken of uw evenement visueel naar voor te schuiven.
Openingsuren
Hebt u een zaak die u promoot dan is een pagina met uw openingsuren onmisbaar.
Nieuwspagina
Een nieuwspagina laat u toe om uw bezoekers op een snelle en overzichtelijke manier te informeren over de laatste nieuwtjes.
Basispagina
Enkele andere pagina. The Sky’s the Limit.

Natuurlijk zijn dit maar een aantal standaard voorbeelden. Hebt u andere noden dan horen we dit maar al te graag.

Extra elementen en widgets

Deze extra elementen kunnen uw website een extra dimensie geven. Verwacht dat deze lijst zeker nog zal uitbreiden.

Google Maps
Zet uw zaak letterlijk en figuurlijk op de kaart. Wie gebruikt er tegenwoordig geen Google Maps als hij/zij een zaak of bedrijf zoekt.
Google Analytics
Google analytics laat toe om statistieken te maken van uw bezoekers. Hoe lang ze blijven, wat ze bezoeken, hoe ze op uw site zijn terecht gekomen, …
Sociale media
Sociale media zoals Facebook en Twitter zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Laat deze koppeling ook voor uw website niet links liggen en profiteer van de gratis reclame via deze media.

Optimalisaties

Als techneuten zijn we niet enkel in staat uw website mooi en professioneel te laten ogen maar ook in staat deze goed te laten werken via de kunsten van het vak.

SEO
SEO betekent dat uw website is ontworpen om extra goed te scoren bij zoekrobotten zoals Google.

Backups

Het is uitzonderlijk belangrijk dat er op tijd en stond reservekopieën worden genomen van uw site. Niet enkel omwille van het feit dat er iets kan mislopen maar ook om u te beschermen tegen kwaadwillig opzet. Wanneer de site onder ons beheer staat nemen wij op tijd en stond een reservekopie van uw website.

7 dagen incrementeel
Wij nemen elke dag backups van uw site en dit met een rotatietijd van 7 dagen. Dit betekent dat er gegevens kunnen worden teruggewonnen tot 7 dagen terug.
14 dagen incrementeel
Wij nemen elke dag backups van uw site en dit met een rotatietijd van 14 dagen. Dit betekent dat er gegevens kunnen worden teruggewonnen tot 14 dagen terug.
1 maand incrementeel
Wij nemen elke dag backups van uw site en dit met een rotatietijd van 1 maand. Dit betekent dat er gegevens kunnen worden teruggewonnen tot 1 maand terug.

Wij nemen hierbij zowel backups op de server zelf die blijven staan als replica’s op externe cloud servers. Hierbij worden er onder andere backups gemaakt naar een Amazon S3 bucket. Geen nood, uw gegevens worden hierbij met de sterkste encryptiemethodes versleuteld.

Extra’s

Allerhande extra diensten die niet thuishoorden in vorige categorieën.

Vertaling
Wanneer u ons de inhoud van de pagina’s in het Engels levert kunnen wij deze eveneens in het Nederlands bieden en omgekeerd. Wij vertalen dan alle tekst voor u en maken de website in twee talen beschikbaar.
 • Het Xionix ONE pakket

  ONE pakket

 • Het Xionix BASIC pakket

  BASIC pakket

 • Het Xionix KMO pakket

  KMO pakket

 • Het Xionix PRO pakket

  PRO pakket

 • Het Xionix CUSTOM pakket

  CUSTOM pakket

Alle prijzen op de site zijn exclusief BTW.