Extra diensten

Naast het ontwikkelen van uw website bieden wij u ook verschillende andere diensten aan. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Foto’s op locatie

Bent u op zoek naar een betaalbare en bekwame fotograaf ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wil u graag wat foto’s van uw etablissement of van uzelf om bijvoorbeeld op een website te plaatsen, dan kunnen wij u helpen. Wij komen u en uw zaak fotograferen en bewerken de foto’s zodat ze helemaal tot hun recht komen.

Opleiding website beheer

Wij bieden u de service aan waarbij wij uw website verder beheren. U hoeft ons dan slechts een mailtje te sturen met de gewenste aanpassingen en wij voeren deze dan voor u uit. Hierbij werken wij op basis van een uurloon. Doet u dit echter liever zelf dan kan dit ook. Bent u niet vertrouwd met het systeem ? Geen probleem. Wij voorzien verschillende opleidingen die u wegwijs maken in het CMS van uw website. Zo kan u zelf bestaande inhoud aanpassen en nieuwe foto’s en teksten online plaatsen.

Logo ontwikkeling

Bent u net uit de startblokken geschoten met uw eigen zaak en hebt u nog geen logo of kan uw huidig logo een opfrissing gebruiken dan kunnen wij u helpen. Wij voorzien een service die voor u een logo op maat maakt en volledig omzet in een vector shape (dit is een manier van opslaan waardoor er geen kwaliteit verloren gaat of uw logo nu op een postzegel wordt geplaatst of op een reclamepaneel. Uw logo blijft er altijd scherp uitzien).

Reclame artikelen

Naast logo ontwikkeling helpen wij u ook graag verder met ander promotiemateriaal om uw merk of zaak verder uit te bouwen. Wij bieden een hele reeks van reclameproducten aan waaronder visitekaartjes, posters, pamfletten, …

Web applicaties

Hebt u geen nood aan een gewone website maar een webapplicatie op maat met specifieke interne logica dan kunnen wij u eveneens helpen. Naast het opzetten van websites aan de hand van een content management systeem hebben wij ook de kennis in huis om een specifieke web applicaties te bouwen. Hierbij maken wij gebruik van reeds bewezen MVC-raamwerken zoals CakePHP. Wij zijn eveneens in staat u een achterliggende database te ontwerpen volgens de kunsten van het vak.

Vertaal service

Sinds kort werken wij ook samen met een vertaaldienst. Zo kunnen wij uw site nu ook ontwikkelen in verschillende talen. Zo behoren Engels, Frans en Duits tot de mogelijkheden.